SOSTIENI ACCEDI

Sikala Sastamalassa, lokakuu 2013

Samalla kiinteistöllä oli kaksi sikalarakennusta. Toisessa kasvatettiin lihasikoja. Tämä halli oli puolillaan eläimiä. Karsinoiden laidat olivat hyvin matalia, mutta sikojen karkaaminen niiden yli oli estetty sähköpaimenilla. Pölyä, seittejä ja muuta likaa oli joka paikassa hyvin paljon. Myös osa karsinoista oli hyvin likaisia. Karsinoissa oli peltisiä laatikoita, joista osa oli hajonnut vaarallisen näköisesti.

Toisessa rakennuksessa oli porsaita monessa emakkokarsinassa, mutta emakoita oli vain yksi. Porsailla ei ollut lämpölamppuja. Rakennuksessa oli useita ns. joutilaita emakoita, joista kaikki olivat ahtaissa häkeissä. Yhdellä oli paha hiertymä tai haavauma kyljessä. Tilalla oli paljon rottia. Käytävälle oli jätetty kuollut porsas ilmeisesti hyvin pitkäksi aikaa, ja rotat olivat syöneet osan raadosta.

Sikalassa käytiin uudelleen maaliskuussa 2014. Sikalassa oli edelleen hyvin likaista. Rikkinäiset peltilaatikot oli poistettu, mutta eläinten olot olivat ahtaat ja virikkeettömät. Emakot olivat edelleen ahtaissa häkeissä. vimeo.com/95066768

DSC_0189

Altri video suggeriti

LASCIA IL TUO COMMENTO

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *